Χειλαδάκης Αγροτικά Επαγγελματικά Μηχανήματα

  • Κατεχωρήθη από
  • neaperamos.info
Χειλαδάκης Αγροτικά Επαγγελματικά Μηχανήματα

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Δύο γεννεές η επιχείρηση Ν. Γ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ εισάγει μεταχειρισμένα ιαπωνικά τρακτέρ και μηχανήματα διαλεγμένα και ελεγμένα αποκλειστικά από εμάς στην ιαπωνική αγορά. Η επιχείρησή μας πολλά χρόνια τώρα έχει τιμηθεί με την εμπιστοσύνη των πελατών μας προσφέροντας ποιότητα και αξιοπιστία στα μηχανηματά μας. Η γνώση μας στο αντικείμενο έχει δημιουργήσει το σεβασμό της επιχείρησής μας στην αγορά και μόνο φιλία με τους πελάτες μας.

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε την λειτουργία της το 1988, από τον Γεώργιο Χειλαδάκη , όντας από τις πρώτες εισαγωγικές επιχειρήσεις που έφεραν στην Ελλάδα μεταχειρισμένα Ιαπωνικά τρακτέρ . Το αντικείμενο της επιχείρησης  μας παραμένει απαράλλακτο όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα η γνώση μας γύρω από το Ιαπωνικό τρακτέρ να είναι ασύγκριτη . Τα τελευταία έτη η επιχείρηση  μας έχει προχωρήσει και στην εισαγωγή Ιαπωνικών χωματουργικών μηχανημάτων ( τσαπάκια ) .

Η τεχνολογική μας γνώση ξεκίνησε από τον Γιώργο Χειλαδάκη έχοντας 36 χρόνια υπηρεσία στην πολιτική και πολεμική αεροπορία και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από τον Νίκο Χειλαδάκη διπλωματούχο πετρελαιομηχανικό με κρατική  πιστοποίηση και πολύχρονη πείρα στο Ιαπωνικό τρακτέρ.

Η επιλογή των μηχανημάτων μας  γίνεται μόνο  μετά από λεπτομερή έλεγχο στην Ιαπωνική αγορά . Ο έλεγχος φυσικά όλων των μηχανημάτων μας  ανέκαθεν γινόταν, και ακόμα γίνεται ,από εμάς  με συχνά ταξίδια στην Ιαπωνία.

Τα παραπάνω εγγυούνται οτι  η  επιλογή ενός μηχανήματος από την επιχείρηση μας σίγουρα θα ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας . Σας περιμένουμε στα ιδιόκτητα καταστήματα μας.

Τα παραπάνω εγγυούνται οτι  η  επιλογή ενός μηχανήματος από την επιχείρηση μας σίγουρα θα ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας . Σας περιμένουμε στα ιδιόκτητα καταστήματα μας.

 

Η Εταιρεία

Δείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας

Περιοχή : Νέα Πέραμος Αττικής 34o χλμ ΠΕΟΑΚ Τ.Κ. : 19006 Τηλέφωνο : 22960 - 34988 Email : info@hiladakis.gr Website : www.hiladakis.gr

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες της εταιρείας

Χειλαδάκης Αγροτικά Επαγγελματικά ΜηχανήματαΧειλαδάκης Αγροτικά Επαγγελματικά ΜηχανήματαΧειλαδάκης Αγροτικά Επαγγελματικά Μηχανήματα

Δείτε εδώ βίντεο από τα μηχανήματα της εταιρείας

 

 

Μοιραστείτε το :

Προσθέστε άμεσα το σχόλιό σας μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook!